重庆环球雅思电话
您的位置: 首页 > 托福/雅思真题下载_雅思/托福机经网 > 雅思听力机经_雅思口语机经下载_雅思阅读真题_雅思写作真题 >

2017.12.9雅思阅读考试考了什么-雅思阅读考试真题

2017-12-25 10:17:13 | 编辑: admin | 有844人参与 | 来自: 重庆环球雅思

  2017年12月9日的雅思阅读考试结束了,那么2017.12.9雅思阅读考试考了什么内容呢?为了方便大家的学习,重庆环球雅思-雅思培训第一时间为大家准备了有关2017年12月9日雅思阅读考试真题(机经)全部内容。

2017年12月9日雅思阅读考试真题机经

  》》》2017年12月9日雅思考试真题(机经)汇总及答案解析

  一、2017.12.9雅思阅读考试概述:

  本次考试的文章两篇旧题一篇新题,第一篇是诺贝尔的人物传记,第二篇是讲了一种叫howler的猴子的生活习性,第三篇是讲澳大利亚博物馆的特点,题目方面难度较大的List of Headings没有出题,但是其它配对题出题量较大共15道题目,对考生的做题速度要求还是比较高的。

  二、2017.12.9雅思阅读考试具体题目分析

  2017年12月9日雅思阅读考试机经-Passage 1:

  题目:Alfred Nobela

  题型:判断题6 +填空题7

  新旧程度:旧题

  文章大意:讲了Alfred Nobel的生平以及他一生做的贡献

  参考文章:

  Alfred Nobel

  The man behind the Nobel Prize

  A Since 1901, the Nobel Prize has been honoring men and women from all comers of the globe for outstanding achievements in physics, chemistry, medicine, literature, and for work in peace. The foundations for the prize were laid in 1895 when Alfred Nobel wrote his lost will, leaving much of his wealth to the establishment of the Nobel Prize.

  B Alfred Nobel was born in Stockholm on October 21. 1833. His father Immanuel Nobel was an engineer and inventor who built bridges and buildings in Stockholm. In connection with his construction work Immanuel Nobel also experimented with different techniques for blasting rocks. Successful in his industrial and business ventures, Immanuel Nobel was able, in 1842, to bring his family to St. Petersburg. There, his sons were given a first class education by private teachers. The training included natural sciences, languages and literature. By the age of 17 Alfred Nobel was fluent in Swedish, Russian, French, English and German. His primary interests were in English literature and poetry as well as in chemistry and physics. Alfred's father, who wanted his sons to join his enterprise as engineers, disliked Alfred's interest in poetry and found his son rather introverted.

  C In order to widen Alfred's horizons his father sent him abroad for further training in chemical engineering. During a two year period Alfred Nobel visited Sweden, Germany. France and the United States. In Paris, the city he came to like best, he worked in the private laboratory of Professor T. J. Pelouze, a famous chemist. There he met the young Italian chemist Ascanio Sobrero who, three years earlier, had invented nitroglycerine, a highly explosive liquid. But it was considered too dangerous to be of any practical use. Although its explosive power greatly exceeded that of gunpowder, the liquid would explode in a very unpredictable manner if subjected to heat and pressure. Alfred Nobel became very interested in nitroglycerine and how it could be put to practical use in construction work. He also realized that the safety problems had to be solved and a method had to be developed for the controlled detonation of nitroglycerine.

  D After his return to Sweden in 1863, Alfred Nobel concentrated on developing nitroglycerine as an explosive. Several explosions, including one (1864) in which his brother Kmil and several other persons were killed, convinced the authorities that nitroglycerine production was exceedingly dangerous. They forbade further experimentation with nitroglycerine within the Stockholm city limits and Alfred Nobel had to move his experimentation to a barge anchored on Lake Malaren. Alfred was not discouraged and in 1864 he was able to start mass production of nitroglycerine. To make the handling of nitroglycerine safer Alfred Nobel experimented with different additives. He soon found that mixing nitroglycerine with kieselguhr would turn the liquid into a paste which could be shaped into rods of a size and form suitable for insertion into drilling holes. In 1867 he patented this material under die name of dynamite. To be able to detonate the dynamite rods he also invented a detonator (blasting cap) which could be ignited by lighting a fuse. These inventions were made at the same time as the pneumatic drill came into general use. Together these inventions drastically reduced the cost of blasting rock, drilling tunnels, building canals and many other forms of construction work.

  E The market for dynamite and detonating caps grew very rapidly and Alfred Nobel also proved himself to be a very skillful entrepreneur and businessman. Over the years he founded factories and laboratories in some 90 different places in more than 20 countries. Although he lived in Paris much of his life he was constantly traveling. When he was not traveling or engaging in business activities Nobel himself worked intensively in his various laboratories, first in Stockholm and later in other places. He focused on the development of explosives technology as well as other chemical inventions, including such materials as synthetic rubber and leather, artificial silk, etc. By the time of his death in 18% he had 355 patents.

  F Intensive work and travel did not leave much time for a private life. At the age of 43 he was feeling like an old man. At this time he advertised in a newspaper “Wealthy, highly-educated elder gentleman seeks lady of mature age, versed in languages, as secretary and supervisor of household." The most qualified applicant turned out to be an Austrian woman. Countess Bertha Kinsky. After working a very short time for Nobel she decided to return to Austria to marry Count Arthur von Suttner. In spite of this Alfred Nobel and Bertha von Suttner remained friends and kept writing letters to each other for decades. Over the years Bertha von Suttner became increasingly critical of the arms race. She wrote a famous book, Lay Down Your Arms and became a prominent figure in the peace movement. No doubt this influenced Alfred Nobel when he wrote his final will which was to include a Prize for persons or organizations who promote peace. Several years after the death of Alfred Nobel, the Norwegian Storting (Parliament) decided to award the 1905 Nobel Peace Prize to Bertha von Suttner.

  G Alfred Nobel died in San Remo, Italy, on December 10, 1896. When his will was opened it came as a surprise that his fortune was to be used for Prizes in Physics, Chemistry. Physiology or Medicine, Literature and Peace. The executors of his will were two young engineers, Ragnar Sohlman and Rudolf Lilljequist. They set about forming the Nobel Foundation as an organization to take care of the financial assets left by Nobel for this purpose and to coordinate the work of the Prize-Awarding Institutions. This was not without its difficulties since the will was contested by relatives and questioned by authorities in various countries.

  H Alfred Nobel's greatness lay in his ability to combine the penetrating mind of the scientist and inventor with the forward-looking dynamism of the industrialist. Nobel was very interested in social and peace-related issues and held what were considered radical views in his era. He had a great interest in literature and wrote his own poetry and dramatic works. The Nobel Prizes became an extension d a fulfillment of his lifetime interests.

  参考答案:

  判断题:

  1. The first Nobel Prize was awarded in 1895. FALSE

  2. Nobel's father wanted his son to have better education than what he had had. NOT GIVEN

  3. Nobel was an unsuccessful businessman. FALSE

  4. Bertha von Suttner was selected by Nobel himself for the first peace prize. FALSE

  5. The Nobel Foundation was established after the death of Nobel. TRUE

  6. Nobel's social involvement was uncommon in the 1800’s. TRUE

  填空题:

  7. chemical engineering

  8. Ascanio Sobrero

  9. gunpowder

  10. Stockholm

  11. detonator

  12. pneumatic drill

  13. cost

  (答案仅供参考)

  2017年12月9日雅思阅读考试机经-Passage 2:

  题目: The return of howler

  题型:段落细节配对4+填空题4+地点配对题5

  新旧程度:旧题

  文章大意:本文讲了猴子因为某些原因逐渐消失,人们采取措施后猴子的数量又慢慢增加,特别是一种叫howler的种类,并描述了它的特点和生活习性。

  参考文章:

  AS AN EAST WIND blasts through a gap in the Cordillera de Tilaran, a rugged mountain range that splits northern Costa Rica in half, a female mantled howler monkey moves through the swaying trees of the forest canopy.

  Ken Glander,a primatologist from Duke University, gazes into the canopy, tracking the female's movements. Holding a dart gun, he waits with infinite patience for the right moment to shoot. With great care, Glander aims and fires. Hit in the rump, the monkey wobbles. This howler belongs to a population that has lived for decades at Hacienda La Pacifica, a working cattle ranch in Guanacaste province. Other native primates — white-faced capuchin monkeys and spider monkeys — once were common in this area, too, but vanished after the Pan-American Highway was built nearby in the 1950s. Most of the surrounding land was clear-cut for pasture.

  Howlers persist at La Pacifica, Glander explains, because they are leaf-eaters. They eat fruit, when it’s available but, unlike capuchin and spider monkeys, do not depend on large areas of fruiting trees. Howlers can survive anyplace you have half a dozen trees, because their eating habits are so flexible,’,he says. In forests, life is an arms race between trees and the myriad creatures that feed on leaves. Plants have evolved a variety of chemical defenses, ranging from bad-tasting tannins, which bind with plant-produced nutrients, rendering them indigestible, to deadly poisons, such as alkaloids and cyanide.

  All primates, including humans, have some ability to handle plant toxins. “We can detoxify a dangerous poison known as caffeine, which is deadly to a lot of animals:" Glander says. For leaf-eaters, long-term exposure to a specific plant toxin can increase their ability to defuse the poison and absorb the leaf nutrients. The leaves that grow in regenerating forests, like those at La Pacifica, are actually more howler friendly than those produced by the undisturbed, centuries-old trees that survive farther south, in the Amazon Basin. In younger forests, trees put most of their limited energy into growing wood, leaves and fruit, so they produce much lower levels of toxin than do well- established, old-growth trees.

  The value of maturing forests to primates is a subject of study at Santa Rosa National Park, about 35 miles northwest of Hacienda La Pacifica. The park hosts populations not only of mantled howlers but also of white-faced capuchins and spider monkeys. Yet the forests there are young, most of them less than 50 years old. Capuchins were the first to begin using the reborn forests, when the trees were as young as 14 years. Howlers, larger and heavier than capuchins, need somewhat older trees, with limbs that can support their greater body weight. A working ranch at Hacienda La Pacifica also explain their population boom in Santa Rosa. “Howlers are more resilient than capuchins and spider monkeys for several reasons,” Fedigan explains. “They can live within a small home range, as long as the trees have the right food for them. Spider monkeys, on the other hand, occupy a huge home range, so they can’t make it in fragmented habitat.”

  Howlers also reproduce faster than do other monkey species in the area. Capuchins don’t bear their first young until about 7 years old, and spider monkeys do so even later, but howlers give birth for the first time at about 3.5 years of age. Also, while a female spider monkey will have a baby about once every four years, well-fed howlers can produce an infant every two years.

  The leaves howlers eat hold plenty of water, so the monkeys can survive away from open streams and water holes. This ability gives them a real advantage over capuchin and spider monkeys, which have suffered during the long, ongoing drought in Guanacaste.

  Growing human population pressures in Central and South America have led to persistent destruction of forests. During the 1990s, about 1.1 million acres of Central American forest were felled yearly. Alejandro Estrada, an ecologist at Estacion de Biologia Los Tuxtlas in Veracruz, Mexico, has been exploring how monkeys survive in a landscape increasingly shaped by humans. He and his colleagues recently studied the ecology of a group of mantled howler monkeys that thrive in a habitat completely altered by humans: a cacao plantation in Tabasco, Mexico. Like many varieties of coffee, cacao plants need shade to grow, so 40 years ago the landowners planted fig, monkey pod and other tall trees to form a protective canopy over their crop. The howlers moved in about 25 years ago after nearby forests were cut. This strange habitat, a hodgepodge of cultivated native and exotic plants, seems to support about as many monkeys as would a same-sized patch of wild forest. The howlers eat the leaves and fruit of the shade trees, leaving the valuable cacao pods alone, so the farmers tolerate them.

  Estrada believes the monkeys bring underappreciated benefits to such farms, dispersing the seeds of fig and other shade trees and fertilizing the soil with feces. He points out that howler monkeys live in shade coffee and cacao plantations in Nicaragua and Costa Rica as well as in Mexico. Spider monkeys also forage in such plantations, though they need nearby areas of forest to survive in the long term. He hopes that farmers will begin to see the advantages of associating with wild monkeys, which includes potential ecotourism projects.

  "Conservation is usually viewed as a conflict between agricultural practices and the need to preserve nature, “ Estrada says. ''We 're moving away from that vision and beginning to consider ways in which agricultural activities may become a tool for the conservation of primates in human-modified landscapes. “

  参考答案:

  段落细节配对:

  14. C

  15. G

  16. C

  17. B

  填空题:

  18. reproductio

  19. fruit

  20. toxi

  21. drought

  地点配对:

  22. B

  23. A

  24. C

  25. B

  26. A

  (文章及答案仅供参考)

  2017年12月9日雅思阅读考试机经-Passage 3:

  题名:The refreshing of art museum

  题型:单选题4+判断题4+句首句尾配对题6

  新旧程度:新题

  文章大意:澳大利亚国家博物馆NVG的整修前后的特点

  参考文章:

  暂无

  参考答案:

  单选题:

  27. D

  28. B

  29. C

  30. B

  判断题:

  31. NO

  32. NO

  33. NOT GIVEN

  34. NOT GIVEN

  35. YES

  句首句尾配对题:

  36. F

  37. E

  38. C

  39. B

  40. D

  (答案仅供参考)

    

2017年12月9日雅思阅读考试机经-1

    

2017年12月9日雅思阅读考试机经-

    

2017年12月9日雅思阅读考试机经-4

    

2017年12月9日雅思阅读考试机经-3

    

2017年12月9日雅思阅读考试机经-4

    

2017年12月9日雅思阅读考试机经-5

    

2017年12月9日雅思阅读考试机经-6

    

2017年12月9日雅思阅读考试机经-7

    

2017年12月9日雅思阅读考试机经-8

  重庆雅思培训,找重庆环球雅思,专业靠谱!

  2017.12.9雅思阅读考试考了什么,你知道了吗?以上便是2017年12月9日雅思阅读考试真题,环球雅思英语助你雅思考试成功!

  也许你还想了解:

  2017年12月9日雅思听力考试真题

  2017年12月9日雅思阅读考试真题

  2017年12月9日雅思口语考试真题

更多资讯请访问 >>> 网站首页 雅思备考 托福备考
0

校区咨询

大学城校区

地址:熙街熙都会B区1号观光电梯上5楼 电话:400-691-1717 乘车路线:地图查询  在线咨询

沙坪坝校区

地址:沙坪坝区沙龙广场LG层 电话:‭400-691-1717 乘车路线:地图查询  在线咨询

青少英语校区

地址:渝北区鲁能新城六街区尚品路778号附31号 电话:400-691-1717 乘车路线:地图查询  在线咨询

西政未言校区

地址:渝北区西南政法大学西正街(未言思想会馆内) 电话:400-691-1717 乘车路线:地图查询  在线咨询

渝北校区

地址:渝北区新牌坊山顶道国宾城新欧鹏教育3楼 电话:400-691-1717 乘车路线:地图查询  在线咨询

解放碑校区

地址:解放碑时代豪苑(美美百货)C座23楼 电话:400-691-1717 乘车路线:地图查询  在线咨询

南坪校区

地址:万达广场8号观光电梯2楼 电话:400-691-1717 乘车路线:地图查询  在线咨询

上清寺校区

地址:渝中区上清寺环球广场20楼 电话:400-691-1717 乘车路线:地图查询  在线咨询
集团首页 | 关于我们 | 学校地图 | 雅思考试 | 托福考试 | 小语种考试 | 网站地图